- -
UserInfo

Welcome Anonymous




Membership:
Latest: v8ford70
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 890

People Online:
Members: 8
Visitors: 3
Bots: 11
Total: 22
Who Is Where:
Members:
DwayneForums
KeeganForums
StephenSLRForums
Visitors:
01. News
02. Forums
03. News
 Bots:
01. Forums
02. Forums
03. Forums
04. Forums
05. Login
06. Forums
07. Home
08. Forums
09. Forums
10. Forums
11. Forums
Hidden: 5
Staff Online:

No staff members are online!
We have received
33638883
page views since
July 27, 2010

Hits New Today: 11572
Hits New Yesterday: 17268

Server Time
17 December 2017 17:00:55 AEDT (GMT +11)
Q&A > Website Help > Pink ladybug... > Community Forums > Mustang Forum Australia - Mustang Tech

View posts since last visitView posts last 24 hoursView unanswered posts
Forum Index > Website Help

Pink ladybug... Reply to topic

Author Message
Astro
Mustang Maniac

Offline
Joined: Jan 16, 2013
Posts: 1012
Location: Baffurst

0 👍 / 0 👎


Hybrid - when I log into the site, I get a pink bug in the bottom left corner of the screen.

Click on it and it opens what looks like the back end of the site - codes etc.

Any way of losing it?

Thanks

J


I spent half my money on mustangs, mustangs and more mustangs. The other half I wasted on mustangs - and an Effie.

View user's profileSend e-mailPhoto Gallery
Pinto-Pete
Mustang King

Offline
Joined: Mar 04, 2011
Posts: 2954
Location: Kilsyth

0 👍 / 0 👎


Girly drinks will do that jr...


I'm Batman...

Toyo Spares.
97203177.
5/89-91 Canterbury rd Kilsyth vic.
Specialist Toyota Dismantlers.

View user's profile
boofhead
Mustang King

Offline
Joined: Nov 02, 2010
Posts: 4470
Location: Brisbane

0 👍 / 0 👎


The browser is telling you there are problems with the html/code - it is a button to debug the site. Ignore it.


I will someday think of something clever to say.

View user's profile
hybrid
Mustang King

Offline
Joined: Jul 27, 2010
Posts: 8421

0 👍 / 0 👎


It's not the browser, it's the website doing it. Yes it can be turned off as it's not required any more.


View user's profilePhoto Gallery
xpconnor
Mustang Maniac

Offline
Joined: Jul 27, 2010
Posts: 1661
Location: Geelong, Vic

0 👍 / 0 👎


So as not to start a new thread whenever using firefox and I go to type my user name and password in it comes up with a warning that the site is not secure. If I click on the warning it takes me to the page below.

support.mozilla.org/en...=inproduct


"The Mustang is full of Awesome"

View user's profilePhoto Gallery
Astro
Mustang Maniac

Offline
Joined: Jan 16, 2013
Posts: 1012
Location: Baffurst

0 👍 / 0 👎


hybrid wrote
It's not the browser, it's the website doing it. Yes it can be turned off as it's not required any more.


How do I turn it off?

If I click on the bug it opens into about 7 sections - click again and it minimises back to the bug.

Bug is always there...

Cheers

J


I spent half my money on mustangs, mustangs and more mustangs. The other half I wasted on mustangs - and an Effie.

View user's profileSend e-mailPhoto Gallery
hybrid
Mustang King

Offline
Joined: Jul 27, 2010
Posts: 8421

0 👍 / 0 👎


xpconnor wrote
So as not to start a new thread whenever using firefox and I go to type my user name and password in it comes up with a warning that the site is not secure. If I click on the warning it takes me to the page below.

support.mozilla.org/en...=inproduct



If you want, you can load the https page instead of http.
But really... who cares if your mustangtech username/password are sent in clear text? Uness you use the same password for your internet banking (you don't, right?) then if someone really tried hard enough to sniff your username/password then all they could do is update your project thread for you.


View user's profilePhoto Gallery
hybrid
Mustang King

Offline
Joined: Jul 27, 2010
Posts: 8421

0 👍 / 0 👎


Astro wrote
hybrid wrote
It's not the browser, it's the website doing it. Yes it can be turned off as it's not required any more.


How do I turn it off?

If I click on the bug it opens into about 7 sections - click again and it minimises back to the bug.

Bug is always there...

Cheers

J


I don't even see it. Which browser are you using?


View user's profilePhoto Gallery
hybrid
Mustang King

Offline
Joined: Jul 27, 2010
Posts: 8421

0 👍 / 0 👎


Is it gone?


View user's profilePhoto Gallery
All times are Australia/Sydney


Jump to:

TopPostersToday
   rkmiller73 
 Posts: 
 2 

   66STNG 
 Posts: 
 2 

   Husky65 
 Posts: 
 2 

   Nuts 
 Posts: 
 1 

   cage 
 Posts: 
 1 

   StephenSLR 
 Posts: 
 1 

ComingEvents
Mon Dec 25, 2017
Event Christmas Day
 
LatestForumPosts
Last 10 Forum Messages

C4 automatic - replace with AOD or 5 speed manual
Last post by Dwayne in Pre 1973 on Dec 17, 2017 14:31:40

Nuts Goes SImple EFI
Last post by Nuts in General Tech Advice on Dec 17, 2017 07:46:57

Mustangtech Bathurst Clubhouse...
Last post by cage in Mustang Projects on Dec 16, 2017 11:39:59

Project Brandy
Last post by cage in Mustang Projects on Dec 15, 2017 16:14:55

CJ pony parts clearance
Last post by lukep6470 in Mustang Projects on Dec 15, 2017 12:05:48

Years in the making....
Last post by MNT67 in Mustang Projects on Dec 14, 2017 22:37:11

Ronin187 - pics as promised
Last post by Ronin187 in Mustang Projects on Dec 14, 2017 20:19:27

OVER HEATING AT IDLE
Last post by 123abc in Pre 1973 on Dec 14, 2017 16:08:29

Jacko's Project
Last post by rkmiller73 in Other Projects on Dec 14, 2017 06:19:55

Mile stone (for me anyway)
Last post by MustangMedic in Events on Dec 13, 2017 06:00:53

SocialMedia

Like this page? Google +1 it!